+34 663 075 962     info@parcastronomicprades.cat

KOSMOS és un espectacle d’astronomia, un tribut a la mítica sèrie Cosmos, de Carl Sagan. Una experiència immersiva única a Catalunya que ens transportarà als confins de l’univers per retornar al cel fosc de Prades, on observarem amb telescopis de gran diàmetre i ens deixarem guiar pel seu cel i les històries de mitologia que s’hi amaguen.

Espectacle recomanat per majors de 8 anys (KOSMOS famílies) i majors de 12 anys (KOSMOS).

Pensat per al públic jove i adult aquest espectacle ens ofereix un recorregut per l’univers. Dins la Sala Hypatia parlarem d’actualitat científica en un format fresc i divertit. Ho farem acompanyats d’un espectacle de llum, so i color pensat per a fer d’aquesta una experiència immersiva, única a Catalunya. Dins el Planetari 360º Full Dome oferirem les més espectaculars produccions i simulacions de l’univers comentades en directe pels nostres Guies Starlight.

L’espectacle es composa de dues parts separades per una pausa:

La primera part, dins la Sala Hypatia, és un viatge cap a l’univers profund. El farem dins la nostra nau, envoltants d’atmòsferes sonores, de llum i imatges que ens faran reviure moments clau de la història de l’astronomia. Dins el Planetari 360º Full Dome gaudirem de les més espectaculars produccions i simulacions de l’univers comentades en directe pels nostres Guies Starlight.

La segona part, quan ja sigui fosc, la farem des del Mirador Astronòmic de Sant Roc i tracta d’una descoberta del cel fosc de Prades amb observació amb telescopis de gran diàmetre i recorregut comentat i guiat amb làser verd per les constel·lacions i la seva mitologia. Tot pensat per al públic jove i adult. Ho fem des del Mirador Astronòmic de Sant Roc en un entorn de gran bellesa, estirats en unes còmodes tumbones per a una visió del cel de 360º.


Direcció: Aleix Roig

Direcció artística: Gerard Marsal

Música: Gerard Marsal

Llum i so: Pau Vila

Escenografia: Mizar Xperience

Producció: Parc Astronòmic Muntanyes de Prades

Idioma: català i castellà (consultar calendari)

Durada: 2h30′

Menors de 2 anys gratuït mostrant DNI o llibre de família.

Vine descobrir el fantàstic cel de Prades de la mà dels nostres guies astronòmics acreditats per la Fundació Starlight.

Espectacle recomanat per majors de 8 anys (KOSMOS famílies) i majors de 12 anys (KOSMOS).

 

 

Adquireix la teva entrada:

Més INFORMACIÓ:

  • Punt de trobada: Centre de Visitants del Parc Astronòmic Muntanyes de Prades (C/ Muralla, 5, 43364 Prades, Tarragona). Màxim 15′ abans de l’inici de la sessió.
  • Per respecte a la resta d’assistents, passada l’hora d’inici de l’activitat no es podrà accedir a la sessió.
  • L’observació amb telescopis es realitza a 10′ en cotxe del punt de trobada. Cal disposar de transport privat.
  • S’aconsella portar roba d’abric sigui quina sigui l’època de l’any. Prades és una població amb clima de muntanya.
  • S’aconsella, tot i que no és imprescindible, disposar de llanterna o llum frontal de color vermell per a una millor adaptació de la nostra vista al cel fosc. No es permet l’ús de llum blanca durant l’observació amb telescopis.
  • No està permesa l’entrada d’animals al Centre de Visitants del Parc.
  • No està permesa l’entrada de menjar ni beguda al Centre de Visitants del Parc.
  • L’organització es reserva el dret de suspendre l’observació al Mirador Astronòmic de Sant Roc en cas de condicions meteorològiques adverses. En aquest cas, els nostres guies els oferiran una entrada gratuïta per la part d’observació amb telescopis disponible durant els següents 3 mesos.
  • Espectacle accessible per a persones amb mobilitat reduïda.
  • Espectacle recomanat per majors de 8 anys.