CONDICIONS DE COMPRA

El Parc Astronòmic Muntanyes de Prades posa a la seva disposició un servei de comerç online que permet als usuaris adquirir en línia les diferents experiències astronòmiques que s’ofereixen.

La venda de les experiències presentades en aquesta web pel Parc Astronòmic Muntanyes de Prades l’ostenta: MIZAR EXPERIENCE SL, proveïda de NIF: B60639978 i està regulada per les següents condicions.

En fer una comanda, vostè accepta aquestes condicions generals de venda. El Parc Astronòmic Muntanyes de Prades es reserva el dret d’adaptar o modificar les presents condicions generals. En cas de modificació, seran aplicables a cada comanda les condicions generals de venda vigents en la data de realització de la comanda.

L’usuari declara tenir la capacitat jurídica suficient per concloure el present contracte i quedar subjecte, per tant, a les presents condicions generals de venda.

Per a qualsevol dubte, consulta o suggeriment, pot contactar per correu electrònic amb info@parcastronomicprades.cat o per correu ordinari a Parc Astronòmic Muntanyes de Prades, C/ Muralla, 5, 43364 Prades. Tarragona o per telèfon trucant al +34 663 075 962

Com comprar?

A la nostra botiga online www.parcastronomicprades.cat podreu comprar les experiències en qualsevol moment des d’un dispositiu amb accés a internet.

Procés de compra:

  1. Escolliu l’experiència i el tipus d’entrades així com les unitats de cadascuna. Afegiu-les a la cistella. Realitzeu aquesta operació amb les experiències que vulgueu adquirir i s’aniran afegint a la vostra cistella de la compra.
  2. Per realitzar una compra a la nostra botiga online, cal que els usuaris es registrin o iniciïn sessió a un compte existent. Les dades seran incorporades a la nostra base de dades, amb l’objecte de processar la comanda i facilitar la realització de noves compres a la botiga en línia del Parc Astronòmic Muntanyes de Prades.
  3. Un cop hagueu escollit la vostra compra i us hagueu identificat com a client, us mostrarem el detall de la comanda i un resum de les dades de client.
  4. Escolliu la forma de pagament. Podeu pagar amb targeta de crèdit o dèbit o mitjançant transferència bancària. Si escolliu el pagament amb targeta, haureu d’introduir les dades sol·licitades en pantalla i confirmar la compra. Si escolliu el pagament per transferència, podreu pagar al mateix moment seguint les instruccions, o bé fer-lo en un altre moment al número de compte indicat. La comanda serà tramitada un cop haguem rebut el pagament.
  5. Confirmada la transacció, rebreu les entrades de l’experiència al correu indicat. També les podreu descarregar des de l’àrea de clients. En el cas d’experiències regal cal contactar amb el Parc Astronòmic Muntanyes de Prades per concretar dia i hora per portar a terme l’experiència. L’estat de la comanda és completada en cas de pagament amb targeta, o pendent de pagament en cas de transferència bancària.

Els preus de totes les experiències que us presentem en aquesta pàgina web es mostren en euros i tenen l’IVA inclòs.

Quines són les formes de pagament?

  • Amb targeta.
  • Per transferència bancària.

Quines són les responsabilitats de El Parc Astronòmic Muntanyes de Prades?

El Parc Astronòmic Muntanyes de Prades vetllarà per l’adequat funcionament del servei. No obstant, ens reservem el dret a interrompre l’accés al nostre lloc web o la prestació dels nostres serveis en qualsevol moment, ja sigui per motius tècnics, de seguretat, de control, de manteniment o per errors en el subministrament elèctric, o qualsevol altra causa justificada.

El Parc Astronòmic Muntanyes de Prades no garanteix la disponibilitat i continuïtat del funcionament del present lloc web, fet pel qual la seva utilització es duu a terme per compte i risc de l’usuari, sense que en cap moment puguin exigir-se responsabilitats en aquest sentit. El Parc Astronòmic Muntanyes de Prades no serà responsable en cas d’existir interrupcions, retards, errors, mal funcionament o altres inconvenients que tinguin el seu origen en causes que escapen del control de El Parc Astronòmic Muntanyes de Prades. Sense perjudici del que s’estableix a l’article 1105 del Codi Civil, es consideraran de força major tots aquells esdeveniments succeïts fora del control de El Parc Astronòmic Muntanyes de Prades, com ara errors de companyies de tercers, actes o omissions de les autoritats públiques, falta d’accés a xarxes de tercers, apagades o altres fenòmens naturals o atacs de tercers especialitzats en seguretat o integritat dels sistemes informàtics, sempre que El Parc Astronòmic Muntanyes de Prades hagi implantat les mesures de seguretat raonables d’acord amb l’estat de la tècnica.

Jurisdicció

Les presents condicions de compra estan sotmeses a la Legislació Espanyola. Per tant, les operacions de venda s’entendran realitzades al domicili del Parc Astronòmic Muntanyes de Prades. En cas de litigi entre les parts del present contracte, la jurisdicció competent serà la que correspongui en cada cas.

Condicions de compra i devolucions

Un cop realitzada la compra, l’import de les experiències no serà retornat, i no es podran canviar ni el tipus d’experiència, ni el dia ni l’hora, excepte per causes justificades. Si les condicions meteorològiques no permeten realitzar la part d’observació de l’experiència contractada, oferim una entrada gratuïta per a la part d’observació que es podrà utilitzar en els propers tres mesos, acordant la nova data de realització de l’activitat amb els responsables del Parc Astronòmic Muntanyes de Prades.

Les sessions es realitzaran en català amb l’excepció de les que s’indica CAST que es realitzaran en castellà. És possible que, si és necessari, es facin alguns “tips” en anglès si entre l’auditori hi ha algú que no entén ni el català ni el castellà. Les projeccions al planetari poden ser en català o en castellà segons la temàtica establerta per a cadascuna de les sessions.

Si necessiten algun requeriment especial, poden posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic a info@parcastronomicprades.cat, indicant el número de comanda de l’experiència que heu contractat.