qui som

El nostre equip

Georgina Serven

Guia astronòmica acreditada per la Fundació Starlight, responsable de vendes, atenció al client i gerència.  Experta en gestió, comunicació i àmbit comercial amb més de deu anys d’experiència en el sector. Divulgadora científica especialitzada en mitologia, i amb experiència en la dinamització dels territoris rurals i de muntanya. Màster en Gestió d’Àrees de Muntanya per la Universitat de Lleida.

Aleix Roig

Guia astronòmic acreditat per la Fundació Starlight, coordinador de continguts i responsable de màrqueting. Astrofotògraf i astrònom amateur, amb experiència en projectes de recerca científica PRO-AM amb l’Institut d’Astrofísica de Canàries (IAC). Divulgador científic amb més de deu anys d’experiència en projectes educatius en col·laboració amb l’IAC, l’ESA i la NASA. Membre de la Junta Executiva de l’Agrupació Astronòmica de Sabadell. Màster MBA per EADA Business School i Màster en Gestió i Direcció de Centres Educatius per la UB.

Marina Climent

Guia astronòmica i educadora ambiental. Ha treballat en diversos projectes de recerca científica amb l’IRTA (Mas Bové, Constantí). Graduada en Ciències Ambientals per la Universitat de Girona. Màster Oficial d’Ecologia Terrestre i Gestió de la Biodiversitat per la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster universitari en Formació del Professorat d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyaments d’Idiomes a la Universitat Rovira i Virgili. 

Judith Santos

Guia astronòmica i astrofísica especialitzada en astrobiologia. Graduada en Ciències Físiques per la Universitat de Barcelona. Màster Oficial en Astrofísica per la Universitat de la Laguna – Tenerife (en curs). Ha realitzat recerca en l’àmbit de la meteorologia i ha col·laborat en diversos esdeveniments de divulgació científica per a tots els públics. 

Núria Urgell

Guia astronòmica i divulgadora científica especialitzada en cosmologia. Finalitzant el doble grau de Ciències Físiques i Matemàtiques a la Universitat de Barcelona. Ha realitzat estades nacionals i internacionals realitzant investigació científica en l’àmbit de cosmologia becada amb el programa Joves i ciència

Sílvia Torrents

Guia astronòmica en pràctiques. Cursant el grau de Ciències Físiques a la Universitat de Barcelona. 

Els guies astronòmics del Parc Astronòmic Muntanyes de Prades són guies acreditats per la Fundació Starlight, organisme internacional de prestigi en l’àmbit de la protecció dels cels foscos, la divulgació científica i la promoció de l’astroturisme.

CALENDARI D'EXPERIÈNCIES

Consulta totes les experiències previstes per a les properes setmanes al Parc Astronòmic Muntanyes de Prades.

Vine i gaudeix de l'espectacular cel de Prades!