+34 663 075 962     info@parcastronomicprades.cat

Georgina Serven

Guia astronòmica acreditada per la Fundació Starlight, responsable de vendes, atenció al client i gerència.  Experta en gestió, comunicació i àmbit comercial amb més de deu anys d’experiència en el sector. Divulgadora científica especialitzada en mitologia, i amb experiència en la dinamització dels territoris rurals i de muntanya. Màster en Gestió d’Àrees de Muntanya per la Universitat de Lleida.

Aleix Roig

Guia astronòmic acreditat per la Fundació Starlight, coordinador de continguts i responsable de màrqueting. Astrofotògraf i astrònom amateur, amb experiència en projectes de recerca científica PRO-AM amb l’Institut d’Astrofísica de Canàries (IAC). Divulgador científic amb més de deu anys d’experiència en projectes educatius en col·laboració amb l’IAC, l’ESA i la NASA. Membre de la Junta Executiva de l’Agrupació Astronòmica de Sabadell. Màster MBA per EADA Business School i Màster en Gestió i Direcció de Centres Educatius per la UB.

Gerard Marsal

Director artístic del Parc Astronòmic de les Muntanyes de Prades. Músic, compositor, productor i dissenyador d’espais sonors. Membre de la Companyia de Teatre independent Projecte Ingenu.

Josep Puche

Guia astronòmic acreditat per la Fundació Starlight. Tècnic de telescopis. Estudiant de Batxillerat científic apassionat per l’astronomia. 

Judith Ardèvol

Guia astronòmica i apassionada per la divulgació de l’astronomia. Graduada en Física en menció de Física Fonamental, Màster d’Astrofísica, Física de Partícules i Cosmologia. Té diverses publicacions en revistes científiques F. Anders et al., «Photo-astrometric distances, extinctions, and astrophysical parameters for Gaia EDR3 stars brighter than G=18.5», 2021, A&A. i Blagorodnova, N. et al., «Confirmation of spectroscopic classification of PGIR21fjn/AT2021kgk as a classical nova», 2021, The Astronomer’s Telegram No. 14578. 

Carla Salas

Guia astronòmica i divulgadora astronòmica apassionada per apropar l’astrofísica a tots nivells. Graduada en Física en menció de Física Fonamental, Màster d’Astrofísica, Física de Partícules i Cosmologia, ambdós per la Universitat de Barcelona. Apassionada pels misteris de l’Univers, el seu camp de recerca es basa en l’estudi de la matèria fosca de la Via Làctia i les seves implicacions en la forma actual de la nostra galàxia. 

Anna Borges

Guia astronòmica i apassionada per la divulgació científica, especialment de l’astronomia, així com la seva investigació. Actualment cursant el darrer any del grau en Física de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Els guies astronòmics del Parc Astronòmic Muntanyes de Prades són guies acreditats per la Fundació Starlight, organisme internacional de prestigi en l’àmbit de la protecció dels cels foscos, la divulgació científica i la promoció de l’astroturisme.