+34 663 075 962     info@parcastronomicprades.cat

Georgina Serven

Guia astronòmica acreditada per la Fundació Starlight, responsable de vendes, atenció al client i gerència.  Experta en gestió, comunicació i àmbit comercial amb més de deu anys d’experiència en el sector. Divulgadora científica especialitzada en mitologia, i amb experiència en la dinamització dels territoris rurals i de muntanya. Màster en Gestió d’Àrees de Muntanya per la Universitat de Lleida.

Aleix Roig

Guia astronòmic acreditat per la Fundació Starlight, coordinador de continguts i responsable de màrqueting. Astrofotògraf i astrònom amateur, amb experiència en projectes de recerca científica PRO-AM amb l’Institut d’Astrofísica de Canàries (IAC). Divulgador científic amb més de deu anys d’experiència en projectes educatius en col·laboració amb l’IAC, l’ESA i la NASA. Membre de la Junta Executiva de l’Agrupació Astronòmica de Sabadell. Màster MBA per EADA Business School i Màster en Gestió i Direcció de Centres Educatius per la UB.

Gerard Marsal

Director artístic del Parc Astronòmic de les Muntanyes de Prades. Músic, compositor, productor i disseny espais sonors. Membre de la Companyia de Teatre independent Projecte Ingenu.

Josep Puche

Guia astronòmic acreditat per la Fundació Starlight. Tècnic de telescopis. Estudiant de Batxillerat científic apassionat per l’astronomia. 

Marina Climent

Guia astronòmica i educadora ambiental. Ha treballat en diversos projectes de recerca científica amb l’IRTA (Mas Bové, Constantí). Graduada en Ciències Ambientals per la Universitat de Girona. Màster Oficial d’Ecologia Terrestre i Gestió de la Biodiversitat per la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster universitari en Formació del Professorat d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyaments d’Idiomes a la Universitat Rovira i Virgili. 

Judith Ardèvol

Guia astronòmica i apassionada per la divulgació de l’astronomia. Graduada en Física en menció de Física Fonamental, Màster d’Astrofísica, Física de Partícules i Cosmologia. Té diverses publicacions en revistes científiques F. Anders et al., «Photo-astrometric distances, extinctions, and astrophysical parameters for Gaia EDR3 stars brighter than G=18.5», 2021, A&A. i Blagorodnova, N. et al., «Confirmation of spectroscopic classification of PGIR21fjn/AT2021kgk as a classical nova», 2021, The Astronomer’s Telegram No. 14578. 

Gemma Salvadó

Guia astronòmica i divulgadora científica. Graduada en Magisteri d’Educació Primària amb menció en Educació Musical i Dansa per la URV. 

Alèxia Anguera

Guia astronòmica apassionada per la ciència. Estudiant del doble Grau en Física i Química a la Universitat Autònoma de Barcelona i futur estudiant del Màster en Astrofísica. 

Aina Ferrer

Guia astronòmica apassionada per l’astronomia. Graduada en Ingenieria Física per la UPC i estudiant del Màster en Astrofísica a la Universitat de La Laguna, Tenerife, amb l’especialitat Observacional-Instrumental. Ha col·laborat en un article publicat al Monthly Notices of the Royal Astronomical Society, 2021, volumen 506, numero 4. “White dwarf–main-sequence binaries from Gaia EDR3: the unresolved 100 pc volume-limited sample”.

Els guies astronòmics del Parc Astronòmic Muntanyes de Prades són guies acreditats per la Fundació Starlight, organisme internacional de prestigi en l’àmbit de la protecció dels cels foscos, la divulgació científica i la promoció de l’astroturisme.