qui som

El nostre equip

Actualment tres persones treballen al Parc Astronòmic de les Muntanyes de Prades, són l’Aleix Roig, la Georgina Serven i la Marina Climent.

Aleix Roig

Guia i Monitor Astronòmic acreditat per la Fundació Starlight. Astrofotògraf i astrònom amateur, amb experiència en projectes de recerca científica PRO-AM amb l’Institut d’Astrofísica de Canàries (IAC). Divulgador científic amb més de deu anys d’experiència en projectes educatius en col·laboració amb l’IAC, l’ESA i la NASA. Membre de la Junta Executiva de l’Agrupació Astronòmica de Sabadell. Màster MBA per EADA Business School i Màster en Gestió i Direcció de Centres Educatius per la UB.

Georgina Serven

Monitora Astronòmica acreditada per la Fundació Starlight. Experta en gestió, comunicació i àmbit comercial amb més de deu anys d’experiència en el sector. Divulgadora científica amb experiència en la dinamització dels territoris rurals i de muntanya. Màster en Gestió d’Àrees de Muntanya per la Universitat de Lleida.

Marina Climent

Educadora ambiental i monitora astronòmica de suport. Ha treballat en diversos projectes de recerca científica amb l’IRTA (Mas Bové, Constantí). Graduada en Ciències Ambientals per la Universitat de Girona. Màster Oficial d’Ecologia Terrestre i Gestió de la Biodiversitat per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Els guies astronòmics del Parc Astronòmic Muntanyes de Prades són guies acreditats per la Fundació Starlight, organisme internacional de prestigi en l’àmbit de la protecció dels cels foscos, la divulgació científica i la promoció de l’astroturisme.

CALENDARI D'EXPERIÈNCIES

Consulta totes les experiències previstes per a les properes setmanes al Parc Astronòmic Muntanyes de Prades.

Vine i gaudeix de l'espectacular cel de Prades!