+34 663 075 962     info@parcastronomicprades.cat

Centre de Visitants del Parc Astronòmic de les Muntanyes de Prades

Ubicat a la segona planta de l’edifici del Centre Cívic del municipi de Prades, és l’espai principal del Parc Astronòmic. Aquest es compon de:

Planetari 360º

Planetari 360º Full Dome per a la projecció, en format envolvent, de les més extraordinàries produccions i pel·lícules de l’univers. És també un simulador del cel, les constel·lacions i la seva mitologia.

Sala HYPATIA

Sala d’audiovisuals tematitzada com una nau espacial on s’hi ofereixen els nostres espectacles d’astronomia KOMOS i SELENE.

Mirador Astronòmic de Sant Roc

El primer mirador astronòmic de Catalunya. Un espai privilegiat per gaudir dels cels foscos de les Muntanyes de Prades i el Montsant.

Centre Astronòmic de les Muntanyes de Prades (CAMP)

Observatori astrofísic que s’ubicarà al Pla de la Guàrdia, dins el terme municipal de Prades, esdevindrà un referent europeu de la recerca i divulgació científica. Consistirà en una sèrie de telescopis destinats a ús científic i divulgatiu i un planetari.

Xarxa de Miradors i Senders Astronòmics

Distribuïts al llarg de tot el territori del Montsant i les Muntanyes de Prades, ofereixen espais únics per a l’observació de l’univers. El primer mirador astronòmic de tota la xarxa s’ubica a l’Ermita de Sant Roc de Prades, es tracta del Mirador Astronòmic de Sant Roc.