+34 663 075 962     info@parcastronomicprades.cat

En què consisteix l’experiència?

Al Centre de Visitants del Parc Astronòmic Muntanyes de Prades:

 1. Sessió al Planetari 360º Full Dome amb les més espectaculars produccions i simulacions de l’univers comentades en directe pels nostres Guies Starlight. Una experiència immersiva que captivarà l’atenció dels alumnes.
 2. Repàs audiovisual amb els continguts d’astronomia acordats amb el Centre Educatiu prèviament.
 3. Recorregut virtual pels fantàstics cels nocturns del Parc Astronòmic Muntanyes de Prades, la seva protecció i preservació. Una mirada cap a un present i futur sostenibles.
 4. Explicació en detall dels objectes a observar en aquesta sessió (segons l’època de l’any podrem observar uns objectes o uns altres ).

Al Mirador Astronòmic de Sant Roc:

 • Observació amb telescopis automatitzats i recorregut comentat i guiat amb làser verd per les constel·lacions i la seva mitologia. Ho farem des del Mirador Astronòmic de Sant Roc, primer  mirador astronòmic de Catalunya, en un entorn de gran bellesa, amb visió del cel de 360º.

Més INFORMACIÓ:

 •  Punt de trobada: Centre de Visitants del Parc Astronòmic Muntanyes de Prades (C/ Muralla, 5, 43364 Prades, Tarragona). Màxim 15 ‘abans de l’inici de la sessió.
 • L’observació amb telescopis es realitza a 10′ en autocar del punt de trobada. Cal disposar de transport privat o bé temps suficient per al desplaçament a peu (30’). Alternativament, el punt d’observació es pot modificar a petició del Centre Educatiu. Amb previ acord, es podria portar a terme dins el recinte del propi allotjament on els alumnes passin la nit.
 • S’aconsella portar roba d’abric sigui quina sigui l’època de l’any. Prades és una població amb clima de muntanya.
 • Si se’n disposa, es pot portar una llanterna o llum frontal de color vermell per a una millor adaptació de la nostra vista al cel fosc. No es permet l’ús de llum blanca durant l’observació amb telescopis.
 • No està permesa l’entrada d’animals al Centre de Visitants del PAP.
 • No està permesa l’entrada de menjar ni beguda al Centre de Visitants del PAP.
 • L’organització es reserva el dret de suspendre l’observació al Mirador de Sant Roc en cas de condicions meteorològiques adverses. En aquest cas, els nostres guies oferiran al Centre Educatiu una simulació del cel al Planetari 360º Full Dome per a complementar la sessió i una entrada gratuïta per a cadascun dels alumnes per a una de les nostres Experiències Astronòmiques Nocturnes 360º.
 • Activitat accessible per a persones amb mobilitat reduïda.
 • Durada de la sessió: 2h (horari nocturn).

Per a reservar la sessió cal enviar un correu a info@parcastronomicprades.cat amb la data proposada. Se’ls enviarà un enllaç per a fer el pagament i així deixar la data reservada al nostre calendari. Es recomana fer-ho amb la màxima antel·lació possible.

 

Preu per alumne de la Sessió Astronòmica Nocturna: 14€

*Grup mínim de 25 alumnes.

**Professorat gratuït.

Necessiteu més informació? Contacteu amb nosaltres!

Política de protecció de dades

6 + 4 =

ALTRES EXPERIÈNCIES EDUCATIVES

SESSIÓ ASTRONÒMICA DIÜRNA

VISITEM EL VOSTRE CENTRE

SESSIONS A MIDA