+34 663 075 962     info@parcastronomicprades.cat

L’equip de Guies astronòmics Starlight del Parc Astronòmic Muntanyes de Prades són mestres titulats amb més de 15 anys d’experiència en l’àmbit educatiu i científic, tan en la formació d’infants com de joves i adults. Han participat en multitud de projectes educatius i científics en col·laboració amb l’Instituto de Astrofísica de Canarias, el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, l’Agència Espacial Europea (ESA) i l’Agència Espacial dels Estats Units (NASA).

El nostre equip us oferirà una sessió a mida pel vostre grup ajudant-vos a vosaltres, mestres i professores/rs, a aprofundir en els coneixements sobre l’univers i la ciència. Podem posar l’accent on més us interessi: coneixement del funcionament del nostre Sistema Solar, les galàxies i les nebuloses, la Via Làctia, ciències aeroespacials, cosmologia, astronomia observacional, dones i ciència, història de l’astronomia, la protecció dels cels foscos, etc.

Perquè la vostra estada al Parc Astronòmic de les Muntanyes de Prades sigui única us oferim dues modalitats principals de visita: Sessió Astronòmica 360º i Sessió Astronòmica Nocturna 360º.

SESSIÓ ASTRONÒMICA NOCTURNA

SESSIÓ ASTRONÒMICA DIÜRNA

Visitem el vostre centre: Planetari 360 i    sessió d’astronomia

SESSIONS A MIDA