Continua el recorregut de Martí Oliveras pel territori al podcast RACons de Catalunya . En el primer capítol de l’espai va visitar el delta de l’Ebre i ara, en el segon episodi, ha viatjat a les muntanyes de Prades.

I és que les muntanyes de Prades són un territori ple d’atractius. La natura és present a tot arreu, miris on miris. En aquest capítol coneixem una zona de muntanya a tocar de la Costa Daurada, ideal per trencar amb la rutina i desconnectar uns dies amb la família en un entorn rural i tranquil.

Prades i el seu entorn són els protagonistes del segon capítol del podcast 'RACons de Catalunya'. // RAC1 - Martí Oliveras
Prades i el seu entorn són els protagonistes del segon capítol del podcast ‘RACons de Catalunya’. // RAC1 – Martí Oliveras

Els guies del parc astronòmic de les muntanyes de Prades ens expliquen per què el cel d’aquestes muntanyes és un dels millors de tot Catalunya, i amb l’alcalde de Capafonts parlem d’alguns dels racons més singulars del municipi i de la massificació dels espais naturals.

També tastem les avellanes de la Febró i la patata de Prades al restaurant Tretze Pams. I, finalment, ens deixem endur pels sons d’aquestes muntanyes.

 

Escoltar el Podcast