COSTA DAURADA

Amb la seva costa i platges assolellades, la Costa Daurada és el lloc perfecte per practicar diverses activitats nàutiques sense impacte, com ara el caiac, la vela o el windsurf. De tornada a l’interior, trobem les vinyes del Priorat i les carreteres del vi verd que condueixen a les terres vermelles del parc natural del Montsant i les muntanyes de Prades.

I és en aquest entorn únic on es troba el Parc Astronòmic de Mutanyes de Prades, que ofereix als visitants una experiència nocturna excepcional. Aneu al planetari per fer una immersió a 360 ° amb el cap a les estrelles … Obriu els ulls ben amplis i deixeu-vos transportar per les animacions per descobrir els secrets de l’espai i dels astrònoms de l’estació etiquetada amb Starlight. També hi ha telescopis per als curiosos, per aprendre a identificar les constel·lacions i conèixer aquesta fascinant ciència.

Quant a les vinyes, equipeu-vos amb bones sabates per caminar per seguir la ruta “Walk & Wine” iniciada pel Mas Vicenç, que guia els caminants fins al celler familiar explicant la història del territori i l’art de viure local. A l’arribada, gaudiu d’un tast de vins de producció local i oli d’oliva. Pel costat del mar, direcció Cambrils i els seus 25 km de carrils bici equipats, perfectes per anar en bicicleta amb la família en pau, a la vora de l’aigua. El camí costaner de Salou també és un dels itineraris que cal recordar amb el seu far i les seves excepcionals i salvatges panoràmiques.

Article del Centre de Promoció Turística de Catalunya a França