Sopar amb estels: Electra

Astronomia al plat

Gaudeix d’un àpat premium on s’han tematitzat tots els plats amb motius d’astronomia en un dels millors restaurants de les Muntanyes de Prades. A més de l’àpat (sopar), l’experiència es completa amb l’espectacle GAIA.

PREU: 100€ / persona

INCLOU: àpat + GAIA.

Menú degustació

Nebulosa de l’Anell amb record de gegant vermella
Carbassa i llagostí de Sant Carles

Exoplanetes amb restes de nebulosa primigènia
Steak tàrtar de vaca eco, pa brioix i mantega

Nana blanca
Vieires, patata de Prades, poma àcida i cansalada a baixa temperatura de porc ral d’Avinyó

Esclat de supernova amb deu textures
Melós de corder de llet, moniato, bolets i reducció dels seus sucs

Rhea, la Lluna de Saturn
Couland d’avellana de la Solana, gelat de nata amb nous i licor d’avellana fet a casa

Meteorits sobre el plat
Trufa de xocolata negra amb taronja

Vi blanc o negre a escollir per taula completa: Mas de les Moreres negre / Mas de les Moreres blanc

Pa i aigua inclosos.

En cas d’haver de canviar algun plat es cobrarà un suplement de 5 euros per persona (cal contactar abans per a fer modificacions al menú).

No existeix l’opció vegana del menú. 

Existeix la versió vegetariana (amb peix):

Suplement de 5 euros per persona

Viatge a Gargantua amb aromes de la Terra
Amanida de llagostins cruixents Guoi Cuon

Nebulosa de l’Anell amb record de gegant vermella
Carbassa i llagostí de Sant Carles

Càpsula Soyuz amb aterratge mogut
Pot d’ou amb parmentier, ceba caramel·litzada i formatge

Nana marró amb aromes SETI de Jill Tarter
Caneló de bolets amb salsa de tòfona

Rhea, la Lluna de Saturn
Couland d’avellana de la Solana, gelat de nata amb nous i licor d’avellana fet a casa

Meteorits sobre el plat
Trufa de xocolata negra amb taronja

Més informació: