:gaudeix d’un àpat temàtic

Sopar amb estels

 Bonus Regal

Gaudeix d’un àpat on s’han tematitzat tots els plats amb motius d’astronomia en un dels millors restaurants de les Muntanyes de Prades. A més de l’àpat (dinar o sopar), l’experiència es completa amb l’Experiència Astronòmica Nocturna 360º de la mà dels nostres Guies astronòmics Starlight.

En què consisteix l’experiència?

Al restaurant ubicat a Prades: Menú degustació

Viatge a Gargantua amb aromes de la Terra
Amanida de llagostins amb crema d’alvocat

Càpsula Soyuz amb aterratge mogut
Patata “poxada”, ceba, sobrassada i ou de codorniu

Nana marró amb aromes SETI de Jill Tarter
Ànec amb milfulls de patata
Big bang
Assortit de xocolates

Pa, aigua, vi i postres inclosos.

Informar sobre intoleràncies o al·lèrgies.

 

Al Centre de Visitants del Parc Astronòmic Muntanyes de Prades:

 1.  Sessió al Planetari 360º Full Dome amb les més espectaculars produccions i simulacions de l’univers comentades en directe pels nostres Guies Starlight. Una experiència immersiva que no et pots perdre.
 2.  Repàs audiovisual de les darreres notícies científiques relacionades amb l’univers i recorregut virtual pels fantàstics cels nocturns del Parc Astronòmic Muntanyes de Prades, i explicació en detall dels objectes a observar en aquesta sessió (ja podeu consultar el nostre calendari per veure quins objectes seran els protagonistes de cada sessió).

 

Al Mirador Astronòmic de Sant Roc:

 •  Observació amb telescopis automatitzats i recorregut comentat i guiat amb làser verd per les constel·lacions i la seva mitologia. Ho farem des del Mirador Astronòmic de Sant Roc en un entorn de gran bellesa, amb visió del cel de 360º.

Sopar amb estels

33,9049,90 (IVA inc.)

Neteja
Més INFORMACIÓ:

 • Aquest BONUS o TIQUET REGAL té una validesa de 3 mesos.
 • Un cop comprat el bonus, s’ha d’enviar un mail a info@parcastronomicprades.cat reservant plaça pel dia desitjat (a escollir entre tots els dies programats a http://www.parcastronomicprades.cat ) amb una antel.lació mínima de 5 dies per tal de poder preparar-los el menú G-Astronòmic.
 • Punt de trobada: Centre de Visitants del Parc Astronòmic Muntanyes de Prades (C/ Muralla, 5, 43364 Prades, Tarragona). Màxim 15 ‘abans de l’inici de la sessió.
 • Per respecte a la resta d’assistents, passada l’hora d’inici de l’activitat no es podrà accedir a la sessió.
 • L’observació amb telescopis es realitza a la Plaça dels Arbres, dins el mateix recinte on es troba el Centre de Visitants del PAP.
 • S’aconsella portar roba d’abric sigui quina sigui l’època de l’any. Prades és una població amb clima de muntanya.
 • No està permesa l’entrada d’animals al Centre de Visitants del PAP.
 • No està permesa l’entrada de menjar ni beguda al Centre de Visitants del PAP.
 • L’organització es reserva el dret de suspendre l’observació amb telescopis en cas de condicions meteorològiques adverses. En aquest cas, els nostres guies els oferiran una entrada gratuïta per la part d’observació amb telescopis disponible durant els següents 6 mesos.
 • Activitat accessible per a persones amb mobilitat reduïda.
 • Els nens/es menors de 6 anys tan sols pagaran la part del Menú G-Astronòmic infantil (presentant DNI, passaport o llibre de família). Per a l’Experiència Astronòmica Nocturna 360º han d’anar acompanyats d’un adult. A la sessió de planetari no disposaran de seient propi.
 • Durada de l’experiència: 4h