5 de desembre – 17.00 Especial famílies (horari partit): la Galàxia d’Andròmeda

3,0016,90 (IVA inc.)

Vine descobrir el fantàstic cel de Prades de la mà dels nostres guies astronòmics acreditats per la Fundació Starlight.

En què consisteix l’experiència?

Al Centre de Visitants del Parc Astronòmic Muntanyes de Prades:

 • 17.30-18.00: Repàs audiovisual de les darreres notícies científiques relacionades amb l’univers i recorregut virtual pels fantàstics cels nocturns del Parc Astronòmic Muntanyes de Prades, i explicació en detall dels objectes a observar en aquesta sessió (ja podeu consultar el nostre calendari per veure quins objectes seran els protagonistes de cada sessió).
 • 18.00-18.45: Sessió al Planetari 360º Full Dome amb les més espectaculars produccions i simulacions de l’univers comentades en directe pels nostres Guies Starlight. Una experiència immersiva que no et pots perdre.

Al Mirador Astronòmic de Sant Roc:

 • 21.30-22.30: Observació amb telescopis automatitzats i recorregut comentat i guiat amb làser verd per les constel·lacions i la seva mitologia. Ho farem des del Mirador Astronòmic de Sant Roc, un dels primers  miradors astronòmics de Catalunya, en un entorn de gran bellesa, amb visió del cel de 360º.
Neteja

Descripció

Horari Partit: 18.15-21.00 Temps lliure per sopar

Més INFORMACIÓ:

 • Punt de trobada: Centre de Visitants del Parc Astronòmic Muntanyes de Prades (C/ Muralla, 5, 43364 Prades, Tarragona). Màxim 15′ abans de l’inici de la sessió.
 • Per respecte a la resta d’assistents, passada l’hora d’inici de l’activitat no es podrà accedir a la sessió.
 • L’observació amb telescopis es realitza a 10′ en cotxe del punt de trobada. Cal disposar de transport privat.
 • S’aconsella portar roba d’abric sigui quina sigui l’època de l’any. Prades és una població amb clima de muntanya.
 • S’aconsella, tot i que no és imprescindible, disposar de llanterna o llum frontal de color vermell per a una millor adaptació de la nostra vista al cel fosc. No es permet l’ús de llum blanca durant l’observació amb telescopis.
 • No està permesa l’entrada d’animals al Centre de Visitants del PAP.
 • No està permesa l’entrada de menjar ni beguda al Centre de Visitants del PAP.
 • L’organització es reserva el dret de suspendre l’observació al Mirador Astronòmic de Sant Roc en cas de condicions meteorològiques adverses. En aquest cas, els nostres guies els oferiran una entrada gratuïta per la part d’observació amb telescopis disponible durant els següents 3 mesos.
 • Activitat accessible per a persones amb mobilitat reduïda.
 • Els nens/es menors de 2 anys tenen entrada lliure (presentant DNI, passaport o llibre de família) sempre que vagin acompanyats d’un adult. A la sessió de planetari no disposaran de seient propi.
 • Durada de l’experiència: 2h30’

La reserva online es pot fer fins a 2h abans de l’inici de l’activitat. Passat aquest termini, es pot comprar l’entrada a taquilla, segons disponibilitat.

Informació addicional

Tipus d'entrada

Adult, Sènior, Infantil entre 6 i 12 anys, Infantil entre 2 i 6 anys, Adult només activitat exterior o interior, Sènior només activitat exterior o interior, Infantil només activitat exterior o interior

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “5 de desembre – 17.00 Especial famílies (horari partit): la Galàxia d’Andròmeda”

L'adreça electrònica no es publicarà.

Event Details

Date: 05/12/2021

Start time: 17:00 CET

Directions: Punt de trobada: Centre de Visitants del Parc Astronòmic Muntanyes de Prades (C/ de la Muralla 3, Prades, Tarragona). Màxim 15 'abans de l'inici de la sessió.

Phone: +34 663 075 962

Email: info@parcastronomicprades.cat