team building

Empreses i grups

Us proposem una experiència de team building envoltats d’un entorn de gran bellesa, sota un dels cels foscos més extraordinaris de tota la Península Ibèrica. Us oferim l’Experiència Astronòmica Nocturna 360º privada per viure una vetllada inoblidable. També us oferim el Vermut Solar 360º exclusiu per al vostre grup.

Per a més detalls sobre les experiències, veure Experiència Astronòmica Nocturna 360º i Vermut Solar 360º. En qualsevol cas, contacteu-nos a info@parcastronomicprades.cat per demanar més informació i reservar la vostra data.

Si el que busqueu és una experiència encara més lúdica amb un component d’enoturisme i gastronomia del territori, us oferim el producte “Vinyes, vins, estels i patrimoni”. Durant una tarda, nit i el matí del dia següent, us acompanyem en un viatge per l’entorn natural de les Muntanyes de Prades.

En què consisteix l’experiència?

L’experiència comença a Vilanova de Prades, la tarda del primer dia, des d’on ens desplaçarem a les vinyes del celler Vega Aixalà. Veient la posta de sol iniciarem un tast dels millors vins d’aquest fantàstic celler acompanyat d’un aperitiu de productes de la terra. Situades a 900 metres d’alçada, sobre un terreny de licorella, les vinyes del celler Vega Aixalà ens ofereixen uns vins amb un marcat caràcter que els fa únics a la DO Conca de Barberà. Tot seguit, els nostres guies astronòmics, acreditats per la Fundació Starlight, ens oferiran una petita conferència i observació astronòmica amb telescopis automatitzats. El cel d’aquesta zona és especialment fosc i permetrà gaudir d’una experiència única tot descobrint les diferents constel·lacions i objectes astronòmics gràcies al guiatge, amb làser verd, dels nostres guies especialitzats.

Finalitzat el tast de vins a peu de vinya amb observació astronòmica, ens dirigirem a Vilanova de Prades on ens espera un sopar amb un menú de brasa (diversos plats a escollir). Acabarem el dia traslladant-nos a Prades on passarem la nit en un allotjament de la zona.

El matí del segon dia gaudirem d’una visita guiada a una de les ermites més singulars de Catalunya situada a la vila de Prades, l’Ermita de l’Abellera. Sabeu que aquesta té una història vinculada amb els primers viatges de Cristòfol Colom a les Amèriques?

Què inclou l’experiència? Experiència guiada “Sopar sota els estels, vinyes i vins” a les vinyes del celler Vega Aixalà, sopar a Vilanova de Prades, una nit d’allotjament en habitació doble amb esmorzar a Prades, i visita guiada a l’Ermita de l’Abellera.

Ubicació: Vilanova de Prades i Prades (Tarragona).

Durada: 2 dies (tarda, nit i matí del dia següent).

Preu: 99€/persona (mínim 10 persones).

Reserves: info@parcastronomicprades.cat

¿Necesitáis más información? ¡Contactad con nosotros!

Política de protección de datos

1 + 1 =